over ons en ons bedrijf

La grange antiques

Mijn naam is Sylvia.

Op 20 januari 2017 is La Grange Antiques ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Op dat moment was het verzamelen van antiek zilverwerk en antieke sieraden al zo'n 15 jaar een grote hobby/passie van mij.

Sinds lange tijd droomde ik ervan om mijn eigen webshop te hebben en al jaren dacht ik na over een naam en over hoe het eruit moest komen te zien.

La Grange was de achternaam van mijn oma en ik besloot het hiernaar te vernoemen, een ode aan mijn zo geliefde oma, wat zou ze trots zijn geweest als ze dit nog geweten had.

In die 15 voorafgaande jaren wilde ik alles weten van antiek en zocht naar manieren om mijzelf hierin te ontwikkelen.


verzorging van uw aankoop

-Een prettige communicatie vinden wij zeer belangrijk.

-Na het plaatsen van een bestelling wordt het artikel(en) nogmaals gereinigd en zeer zorgvuldig verpakt, zodat het de reis goed kan doorstaan.

-Wij gebruiken gerecyclede dozen omdat wij een steentje bij willen dragen aan het milieu, tevens zorgt dit voor een discrete verzending.

-Bij uw bestelling ontvangt u altijd een formulier waarop de informatie-tekst te lezen is en een foto van het artikel; zo kunt u dit altijd weer nalezen en heeft u een document voor uw verzekering.

Ook als u uw aankoop als geschenk wilt geven is het leuk dat alle informatie erbij zit voor de ontvanger.

-Alle artikelen worden aangetekend en verzekerd verstuurd (m.u.v. reinigingsmiddelen, die worden per basispakket verstuurd).